طرز تهیه ماشروم جولیان روسی؛ خوشمزه و ساده

به گزارش وبلاگ میلان، امروز قصد داریم دستورپخت ماشروم جولیان روسی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه ماشروم جولیان روسی؛ خوشمزه و ساده

مواد لازم:

قارچ: 500 گرم

برگ استوخودوس: 2 عدد

روغن: به میزان لازم

خامه ترش: 1/2 پیمانه

پنیر موزارلا: 1 و نیم پیمانه

نمک: به میزان لازم

فلفل سیاه: یه میزان لازم

پودر سیر: به میزان لازم

دستورپخت ماشروم جولیان روسی

ابتدا فر را روشن می کنیم و روی دمای 180 درجه تنظیم می کنیم تا محیط فر گرم گردد.

قارچ ها را به صورت خیلی نازک خرد می کنیم.

در ماهیتابه میزانی روغن می ریزیم و اجازه می دهیم کمی داغ گردد.

سپس قارچ ها را اضافه می کنیم و میگذاریم تا سرخ گردد و آب آن خوب کشیده گردد.

نمک، فلفل و پودر سیر را به قارچ اضافه می کنیم.

سپس ترکیب خامه ترش، نمک، فلفل و پودر سیر را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.

مخلوط کرمی به دست آمده را به قارچ ها اضافه می کنیم و مجدد خوب هم می زنیم تا کاملا با قارچ ها مخلوط گردد.

در نهایت مواد با هم مخلوط شده را به ظرفی که بتوان در فر قرار داد انتقال می دهیم و پنیر را روی آن می ریزیم به نحوی که ظرف کامل پوشیده از مواد گردد.

ظرف را داخل فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم تا پنیر کامل آب گردد.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه ماشروم جولیان روسی؛ خوشمزه و ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماشروم جولیان روسی؛ خوشمزه و ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید